Box kamere imaju dodatno spoljašnje kućište ali je njihova montaža moguća samo unutra.

U firmi PROCAR SECURITY možete nabaviti sledeće Box kamere:


Vrste kamera za video nadzor po načinu funkcionisanja:


Po načinu na koji funkcionišu možemo razlikovati 3 vrste kamera:

1. Analogne kamere

Analogne kamere su ujedno i najstariji vid kamera za video nadzor.  One ne mogu da zadovolje visoke standarde rezolucije i kvaliteta slike, ali su i pored tog nedostatka najrasprostrenjiji vid kamera za video nadzor, upravo zbog svoje pristupačne cene.

2. Mrežne kamere (IP kamere)

Mrežne kamere su naprednije u odnosu na analogne i imaju besprekornu rezoluciju snimanja. One mogu da rade potpuno samostalno, bez digitalnog video rekordera (snimača) i vezuju se za računbarske sisteme, pa je zbog toga njihovo projektovanje olakšano. Ipak, imaju višu cenu u odnosu na analogne kamere, pa se kod nas slabije koriste, ali su ipak nezamenljive u okruženjima gde se zahteva visoka rezolucija slike.

3. HD-CVI i HD-TVI kamere

HD-CVI i HD-TVI kamere predstavljaju mix analognih i mrežnih (IP) kamera. Njihova funkcija je da približe analogni video nadzor mrežnim potrebama, pa su tako i projektovane, ali sa nešto pristupačnijom cenom u odnosu na IP (mrežne) kamere.


Rezolucija kamera za video nadzor


Rezolucija kamera za video nadzor je ujedno i njihova najbitnija karakteristika. Što je rezolucija veća, snimak će biti jasniji i imaće više detalja. 

Kod HD kamera za video nadzor, moguće je prepoznavanje lica bez poteškoća, dok je kod kamera koje su Full HD čak moguće očitavanje registarskih tablica. Ova karakteristika je veoma važna prilikom pravilnog odabira kamera za video nadzor nekog objekta. 

Za više informacija o kamerama slobodno nas pozovite.

Za informacije o cenama možete posetiti našu stranicu "Cenovnik"..
Copyright © 2017 PROCAR SECURITY. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by WBS