PROCAR SECURITY u ponudi ima veliki asortiman interfona, poznatih svetskih firmi, vrhunskog kvaliteta i prepoznatljivog Italijanskog dizajna.

Interfonski elementi


Firma PROCAR SECURITY u ponudi ima širok asortiman interfonskih elemenata i to:

• Pozivne panele raznih dimenzija i boja, sa uzidnom ili nazidnom doznom.

• Interfonske slušalice standardnog ili novog dizajna.

• Module za slušalice koji omogućavaju tajnost razgovora između pozivnog panela i slušalice. Uz svaki sistem se montira električna i interfonska mehanička brava u zavisnosti od tipa vrata.


Audio interfoni


Audio interfoni predstavljaju kvalitetno, jednostavno i ekonomičnorešenje za bezbednost poslovnog i stambenog prostora. Interfon karakteriše dugotrajnost, izdžljivost, lakoća instaliranja i upotrebe uz moderan dizajn i cene koje su prilagodjene mogućnostimadomaćih korisnika.


Video interfoni


Video interfoni su kreirani da zadovolje sve bezbednosne potrebe savremenih korisnika. Osim komunikacije i otvaranja električne brave, video interfoni omogućavajui nadgledanje prostora bez ostvarenog poziva. Na tržistu se mogu naći modeli namenjeni za jednog ili više korisnika.


Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate. Naše kontakt podatke možete pronači OVDE.

Cenovnik proizvoda možete pogledati klikom na ovaj link.


.
Copyright © 2017 PROCAR SECURITY. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by WBS