Ako posedujete stan ili stambeni kompleks sa više jedinica, vaš glavni prioritet trebalo  bi da bude sigurnost stanara koji u njemu borave. Uostalom, ljudi neće želeti da žive u vašem stanu, ako se u njemu ne osećaju sigurno. Povećanje sigurnosti ne samo da će vaše stanare učiniti zadovoljnim, već će imati pozitivan uticaj i na druge aspekte vašeg poslovanja. alarmni sistemi

Evo osam razloga zašto morate da instalirate sigurnosni sistem u stanu koji iznamljujete:

Nekretnine Nis, Beograd i Novi Sad bogatije za opciju bezbednosti

Provale stanova prijavljuju se na dnevnom nivou. Beograd se, na primer, smatra gradom koji je broj jedan po pitanju prijavljenih krađa i provala. I zato nije ni čudo da ovaj grad sve češće u ponudi nekretnina ima dodatnu opciju koja se tiče alarmnih sistema. Međutim, nije samo Beograd čuven po ovoj praksi. Uzmimo za primer oglase za nekretnine Nis, isto ćete primetiti oglase potražnje i ponude u kojima se navode sigurnosni sistemi kao jedna od bitnih odlika nekretnine. Jednostavno rečeno, one nekretnine za koje je navedeno da imaju neki vid sigurnosnog sistema imaju bolju prođu na oglasima i više se cene. 

Mirna glava za vas i vaše stanare

Ako u svoj stan ili drugu stambenu jedinicu koju izdajete instalirate nadzorni sigurnosni sistem, vaši stanari će znati da postoji nešto što će lopove držati podalje. Ne samo da će im glava biti mirna zbog saznanja da su stanovi koji koriste obezbeđeni, oni će znati da sama oprema može i da upozori na potencijalne lopove. Na taj način, bićete mirni i vi i vaši stanari. 

Povećajte zainteresovanost

Prema istraživanjima industrije, osećaj sigurnosti predstavlja značajan faktor koji doprinosi odluci u kom mestu će ti stanari odlučiti o da žive. Instaliranje i održavanje sigurnosnog sistema pomoći će bržem finaliziranju zakupa vaše nekretnine. 

Smanjite promet

Povećana sigurnost znači da će se ti stanari verovatno duže i zadržati u vašem stanu. Sami sigurnosni sistemi predstavljaće konstantan podsticaj vašim stanarima da ostanu u stanu koji su rentirali od vas. 

Možete da povećate cenu zakupa

Kao što smo već naveli, postojanje sigurnosnih sistema čini da određene nekretnine budu na većoj cenu što vam daje mogućnost da podignete cenu zakupa. Vaši budući stanari će biti voljni da dodatno plate za ovu neprocenjivu pogodnost, zato obavezno istaknite vidljivost i funkcionalnost vašeg sistema tokom obilaska i poseta nekretnini koju nudite. A u slučaju da već izdajete stan koji nema alarmni sistem, samom instalacijom stičete pravo da eventualno dogovorite veću cenu stanarine. 

Edukujte stanare

Nakon što uvedete sigurnosni sistem, obavezno sprovedite propisnu obuku za vaše stanare. Neka i oni imaju pristup sistemu i upoznajte ih sa svim eventualnim pojedinostima koje će im pomoći da ga pravilno koriste. Poslednje što želite jeste da vas zove predstavnik stanara u sred noći jer vaš stanar nije znao kako da isključi alarm.  

Na kraju dana, i porodice i pojedinci moraju se osećati sigurno da bi bili srećni, a svima je želja da se osećaju srećno i zadovoljno u svom domu. 






Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*


Pročitajte još:

Planirate gde ćete provesti zimski odmor? Evo kako da zaštitite svoj dom dok niste tu!

Zima nam se polako ali sigurno bliži, a sa stižu i sve čari koje ona sa sobom nosi. Mnogi već sa...

Alarmi za kuću kao najbolji način zaštite od provala

Niko ne voli ni da čuje da je neki objekat, bilo privatni ili poslovni, obijen i opljačkan. Međut...

Sigurnosne kamere za video nadzor: šta sve treba da znate o njima?

Sastavni deo i najvažniji deo video nadzora jesu sigurnosne kamere. Naravno da ne treba zanemariti ...

Preporučeni proizvodi
Copyright © 2017 PROCAR SECURITY. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by WBS