Jablotron je Češka kompanija koja posluje već skoro 30 godina i svojim inovativnim rešenjima pomaže velikom broju ljudi širom sveta. 

Pametna kuća je tu da bezbednost bude na najvišem nivou

Zaštitite svoj dom gde god da se nalazite pomoću aplikacije na mobilnom telefonu. Postoji mogućnost kontrole pojedinačnih uređaja, kao i celog sistema pametne kuće. Uz pomoć ovog sistema imaćete uvid u događanja u vašoj kući i ako ste na poslu ili na odmoru. Jablotron 100 je tu za kontrolu grejanja, paljenje i gašenje svetala, otvaranje garažne kapije ili zalivanje travnjaka i bašte.


  1. Kontrola grejanja - kontrolišite alarm i grejanje uz pomoć jednog sistema. Kada niste kod kuće možete aktivirati ekonomični režim grejanja i tako sačuvati kilovate od nepotrebnog trošenja.

  2. Automatska kontrola svetla - prilikom isključivanja alarma, pri ulasku u svoj dom, uključiće se i svetla. Nemate više potrebe za traženjem prekidača u mraku.

  3. Otvaranje garaže - blicanjem farova se mogu otvoriti vrata, kao i putem aplikacije, gde god da se nalazite.

  4. Zalivanje bašte - ako ste na odmoru imate mogućnost podešavanja ručnog zalivanja, pomoću aplikacije. Ili automatskog, po datumu i vremenu.

Instaliranje aplikacije MyJablotron imate pregled statusa svih komponenata u sistemu, možete pratiti temperaturu i potrošnju električne energije kao i sliku preko kamera u vašem domu.


Vaš Jablotron 100 sistem možete kontrolisati na 4 načina:

Šifrator sa segmentima - Aplikacija za mobilni - Aplikacija za računar - Daljinski upravljačSkinite besplatne aplikacije


Zaštita od vatre, poplave i gasa

Upozoriće vas u slučaju opasnosti, ukoliko je u kući previsoka ili preniska temperatura, kao i ako dođe do prekomerne potrošnje energije.


Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate. Naše kontakt podatke možete pronači OVDE.

.
Copyright © 2017 PROCAR SECURITY. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by WBS